dijous, 16 de març del 2017

DESDOBLAMENT DIVENDRES 17/03

Avui treballarem individualment amb els miniportàtils recordan alguns conceptes bàsics sobre la taula periòdica i aprofundireu en el coneixement sobre la combinació d'atòms.

1r. En primer lloc entreu al següent enllaç que us portarà a una unitat didàctica sobre la taula periòdica i les seves característiques. Llegiu la informació i constesteu a la llibreta les pregutes que hi apareixen. Heu de treballar la introducció i les propiestats periòdiques 1. Per últim, i sense ajuda del llibre intenteu completar la taula periòdica de la darrera pestanya. Comproveu quines és la vostra puntuació!!! NO HEU DE FER LES PROPIETATS PERIÒDIQUES 2. AQUESTES LES VEUREM EN POSTERIOR CURSOS.

LA TAULA PERIÒDICA

2n. Copia l'esquema de la pissarra i a continuació entra en el següent enllaç que et parla sobre la formació de molècules i sobre la formació d'ions. La formació d'ions, com veurem, explica la formació dels enllaços iònics i metàl·lics. Resol les preguntes dels tres apartats. En el segon apartat que et demanen construir ions, copia únicament 5 ions a la teva llibreta.


MOLÈCULES I IONS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada